Međunarodna suradnja

HRVATSKI LIJEČNIČKI SINDIKAT DOMAĆIN JESENSKE GENERALNE SKUPŠTINE FEMS-a U DUBROVNIKU, 24.-26.09.2021.

Hrvatski liječnički sindikat je bio domaćin vrlo uspješnoj Generalnoj skupštini FEMS-a, koja je održana 24.-26. rujna u Royal Hotels&Resort, u Dubrovniku . Možda i nije bilo slučajno što je prvi takav skup , nakon gotovo 2 godine online sastanaka  zbog pandemije, održan upravo u Dubrovniku, mjestu gdje je osnovana prva karantena.

Proljetna FEMS Generalna skupština - online 07.05.2021.

Proljetna Generalna skupština FEMS-a održana je 07. svibnja 2021. već treći put za redom online. Na Skupštini su delegati podnijeli izvješća iz svojih zemalja, a izvješće je u ime HLS-a podnijela mr.sc. Renata Čulinović-Čaić, dr.med., predsjednica HLS-a. 

Jesenska Generalna skupština FEMS-a - online 08.10.2020.

Hrvatski liječnički sindikat je trebao biti domaćin jesenske Generalne skupštine FEMS-a, koja se trebala održati u Zagrebu, 24. - 26. rujna 2020. Nažalost, Generalna skupština  je i ovaj put održana online zbog pandemije SARS-CoV-2 virusa.

Glavna tema Skupštine je i ovaj put bila pandemija i problemi liječnika tijekom pandemije.

Na Skupu su delegati zemalja članica FEMS-a podnijeli izvješća o stanju u svojim državama, a izvješće je u ime delegacije HLS-a podnijela predsjednica HLS-a, mr.sc. Renata Čulinović-Čaić, dr.med.

Održana web - Generalna skupština FEMS-a

Proljetna Generalna skupština FEMS-a, koja se trebala održati u Kitzbűhelu, Austrija, je zbog pandemije SARS-CoV-2 virusa održana - online.

Otkazano proljetno zasjedanje FEMS-a

Proljetno zasjedanje FEMS-a, koje  se ove godine trebalo održati 07. - 09. svibnja u Kitzbühelu, Austrija, otkazano je zbog epidemije korona virusa. 

Statement FEMS AEMH COVID-19

National Report Croatia - FEMS 2019

Međunarodna suradnja

FEMS & FIDES