2022

MEDMED 2022. - Konferencija o komunikacijama i zdravlju

Na MEDMED 2022 Konferenciji o komunikacijama i zdravlju Hrvatskog novinarskog društva održanoj u Grožnjanu od 10.-12. lipnja, 2022., sudjelovala je i dopredsjednica Hrvatskog liječničkog sindikata, dr. med. Linda Rossini Gajšak.

PREGOVORI ZA TEMELJNI KOLEKITIVNI UGOVOR U JAVNIM SLUŽBAMA SE PRIBLIŽAVAJU KRAJU

U utorak, 26. travnja 2022. je održan 14. krug pregovora sindikata javnih službi s pregovaračkim timom Vlade, čime su se pregovori za Temeljni kolektivni ugovor u javnim službama, nakon 4,5 mjeseca približili kraju.

Zajednički stav jedanaest sindikata javnih službi o odbijanju ponude Vlade RH - priopćenje za medije

Zajednički stav jedanaest sindikata javnih službi o odbijanju ponude Vlade RH
Nakon privremenog prekida pregovora između sindikata javnih službi i Vlade RH, sindikati su pristupili konzultacijama na svojim tijelima i u članstvu o ponudi Vlade kojom u 2022. godini nudi povećanje osnovice za plaće u javnim službama od 2% od 1. travnja ove...

Obavijest članovima HLS-a

Poštovane kolegice i kolege!

Nakon dvogodišnjeg iscrpljujućeg razdoblja naše borbe sa SARS-CoV-2 virusom nadam se da se epidemija bliži kraju. Hrvatski liječnički sindikat (HLS) je i u uvjetima značajne restrikcije direktnih kontakata poduzimao brojne akcije u svrhu zaštite prava liječnika, od kojih su neke urodile plodom, a na neke,...

IN MEMORIAM prof. dr. sc. Božo Bota, dr. med.

U Splitu je 30. ožujka 2022. preminuo naš dragi kolega, prof. dr. sc. Božo Bota, dr. med.

Preminula je dr. Vesna Bosanac

Preminula je dr. Vesna Bosanac, liječnica i žena, vukovarska heroina.

IZABRANO NOVO VODSTVO HRVATSKOG LIJEČNIČKOG SINDIKATA

U Zagrebu je 4. ožujka 2022. održana izborna skupština Hrvatskog liječničkog sindikata na kojoj su delegati - sindikalni povjerenici izabrali novo vodstvo.

Stranice