2021

Priopćenje Hrvatskog liječničkog sindikata

Hrvatski liječnički sindikat najoštrije osuđuje i duboko je zabrinut zbog napada prosvjednika koji je 09. prosinca 2021. u Bjelovaru doživjela naša kolegica, liječnica u ZZJZ. (pročitaj više)

CIJEPLJENJE PROTIV COVID-19 - ANKETA

Poštovane kolegice i kolege!

Hrvatski liječnički sindikat će u rujnu biti domaćin jesenske konferencije FEMS-a (European Federation of salaried Doctors), u sklopu koje će se održati tematska konferencija pod naslovom: “Treba li cijepljenje protiv COVID-19 biti obvezno za zdravstvene radnike ili ne? Kakav je stav liječnika prema...

Hrvatsko zdravstvo može i mora bolje - projekt “Zdravstvena ekonomija je nova ekonomija”

Hrvatski liječnički sindikat podržava Projekt s ciljem uključivanja zainteresirane stručne javnosti za stvaranje i provođenje smjernica za liječenje upravljačkih propusta u zdravstvu, pokrenut od strane LMHS - poslijediplomskog studija "Menadžment u zdravstvu" Medicinskog fakulteta u Zagrebu i poziva vas da sudjelujete u anketi.

Sretan Uskrs!

Anketa o ispitivanju zadovoljstva radom europskih liječnika

Poštovane kolegice i kolege!
FEMS (Europska federacija liječničkih sindikata) provodi anketu o ispitivanju zadovoljstva radom europskih liječnika.

Proglas devet zdravstvenih komora djelatnicima u zdravstvu:

ZDRAVI ZDRAVSTVENI DJELATNICI PREDUVJET SU POBJEDE NAD PANDEMIJOM
Devet predsjednika zdravstvenih komora svim zdravstvenim djelatnicima u Hrvatskoj uputili su proglas “Imaš znanje, budi primjer! Cijepi se!.

Uključite se na webinar “Zdravstveni djelatnici u borbi s COVID- 19“

Kako se zdravstveni radnici nose s COVID-19? Kako izgleda svakodnevni rad s pacijentima za vrijeme COVID-19? Boje li se zdravstveni radnici COVID-19? Kako se nositi sa strahom od zaraze? Može li cijepljenje utjecati na plodnost žena i muškaraca? Smiju li se žene koje doje cijepiti? Smiju li se trudnice cijepiti?

Stranice