2021

Hrvatsko zdravstvo može i mora bolje - projekt “Zdravstvena ekonomija je nova ekonomija”

Hrvatski liječnički sindikat podržava Projekt s ciljem uključivanja zainteresirane stručne javnosti za stvaranje i provođenje smjernica za liječenje upravljačkih propusta u zdravstvu, pokrenut od strane LMHS - poslijediplomskog studija "Menadžment u zdravstvu" Medicinskog fakulteta u Zagrebu i poziva vas da sudjelujete u anketi.

Sretan Uskrs!

Anketa o ispitivanju zadovoljstva radom europskih liječnika

Poštovane kolegice i kolege!
FEMS (Europska federacija liječničkih sindikata) provodi anketu o ispitivanju zadovoljstva radom europskih liječnika.

Proglas devet zdravstvenih komora djelatnicima u zdravstvu:

ZDRAVI ZDRAVSTVENI DJELATNICI PREDUVJET SU POBJEDE NAD PANDEMIJOM
Devet predsjednika zdravstvenih komora svim zdravstvenim djelatnicima u Hrvatskoj uputili su proglas “Imaš znanje, budi primjer! Cijepi se!.

Uključite se na webinar “Zdravstveni djelatnici u borbi s COVID- 19“

Kako se zdravstveni radnici nose s COVID-19? Kako izgleda svakodnevni rad s pacijentima za vrijeme COVID-19? Boje li se zdravstveni radnici COVID-19? Kako se nositi sa strahom od zaraze? Može li cijepljenje utjecati na plodnost žena i muškaraca? Smiju li se žene koje doje cijepiti? Smiju li se trudnice cijepiti?

Krovne liječnike udruge o cijepljenju protiv COVID-19

CIJEPITE SE DOSTUPNIM CJEPIVOM PORUČUJU HRVATSKI LIJEČNICI
Cijepiti se onim cjepivom koje je dostupno ili ne cijepiti se je lažna dilema, krovne hrvatske liječničke organizacije upozoravaju građane.

UPUTE VEZANO UZ ISPLATU RAZLIKE ZA OSNOVICU PLAĆE U 2016./2017.

Temeljem velikog broja upita članstva vezano uz isplatu razlike za osnovicu plaće u javnim službama za 2016./2017., a u nemogućnosti da svima odgovorimo pojedinačno, molimo da pozorno pročitate tekst u nastavku:

Stranice